Top 10 beste gps horloges kind

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Vandaag zou een geweldige dag kunnen zijn. Vooral als je een nieuw GPS-horloge voor kinderen koopt dat precies aansluit bij jouw behoeften. Maar je weet niet precies welke optie je moet kiezen? Geen zorgen! Ons team van experts heeft verschillende GPS-horloges voor kinderen getest en de top 10 op een rij gezet. Met behulp van deze vergelijking sta je binnen no-time voor de beste GPS horloge voor jouw kind. Laat de zoektocht beginnen!

Ben je op zoek naar een nieuwe gps horloge kind? Bij pasgeborentop10.nl helpen wij jou graag. Bekijk eens onze top 10 van de best geteste gps horloges kind van 2024. Een team van ervaren adviseurs heeft een uitstekend onderzoek gedaan van gps horloges kind. Aan de hand van de resultaten hebben we de top 10 van de beste gps horloges kind opgesteld. Zo kun jij de meest geschikte gps horloge kind voor jezelf vinden.

Er zijn veel diverse gps horloges kind op de markt. Er zijn dure en goedkope gps horloges kind en eenvoudige en luxe gps horloges kind. Onze adviseurs hebben al deze diverse gps horloges kind aan een vergelijking onderworpen. Deze top 10 bevat dus de best geteste gps horloges kind van 2024. Bekijk snel onze top 10 gps horloges kind om voor jou de beste gps horloge kind te vinden.

  1. gps horloge kind

Inhoudsopgave

Top 10 beste gps horloges kind

Bij het testen van de diverse gps horloges kind merkten onze adviseurs verschillende belangrijke aspecten op in de zoektocht naar de beste 10 gps horloges kind. Ze hebben onder meer gekeken naar de prijs, het gebruiksgemak, de duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit. Nadat onze adviseurs deze aspecten hebben onderzocht konden ze nauwkeurig inschatten wat de beste gps horloges kind zijn. Welke de beste gps horloge kind voor jou is, is natuurlijk altijd subjectief. Jouw beste top 10 gps horloges kind kan er anders uitzien dan de top 10 gps horloges kind die is samengesteld door onze adviseurs.

1. One2track Connect NEO GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

Met de Connect NEO kunnen kinderen in contact blijven met hun ouders. Het horloge is voorzien van tal van functies, waaronder GPS-tracking, SOS alarm, geofencing, een camera, een SIM-kaart en een microfoon. Dankzij deze functies kunnen ouders hun kinderen op afstand in de gaten houden, waardoor zij hun kinderen altijd bij zich hebben. De Connect NEO is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, waaronder een SOS-knop en een verloren alarm. De SOS knop stuurt een melding naar de app-toezichthouders die automatisch een melding sturen naar de ouders. Met het verloren alarm wordt een melding verstuurd naar de ouders als het horloge te ver van het kind verwijderd wordt. Daarnaast is het horloge uitgerust met een geofence waarmee ouders meldingen kunnen ontvangen als het kind buiten de ingestelde grenzen komt. De Connect NEO is het perfecte horloge om je kinderen te beschermen en te verbinden. Het horloge is licht van gewicht en comfortabel om te dragen. Het horloge is waterdicht en kan tegen een stootje. Op het scherm is een leuk duifje afgebeeld, waardoor het horloge ook leuk is om te dragen. Kortom, de.

2. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen, GPS horloge kind, kinder GPS tracker Videobellen functie 4G netwerk Roze Nu.

De KUUS. W2 smartwatch heeft verschillende slimme functies om de veiligheid van kinderen te waarborgen. Met de GPS tracker kunnen ouders altijd de locatie van hun kinderen volgen, zelfs als ze ver van huis zijn. Ook heeft het horloge een geofencing-functie die waarschuwt als het kind buiten een bepaalde zone is. Daarnaast heeft het horloge een ingebouwde videobellen-functie, waarmee ouders en kinderen elkaar op afstand kunnen zien en met elkaar kunnen praten. De KUUS. W2 smartwatch is voorzien van een 4G netwerk, waardoor deze altijd verbonden is met het internet. Ook is de wandelstijl van kinderen nauwkeurig te monitoren door middel van de ingebouwde stappenteller. Ouders kunnen ook hun kinderen belonen door virtuele punten te geven. En als kers op de taart komt deze smartwatch in een leuke, roze kleur die kinderen zeker zullen waarderen.

3. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen, GPS horloge kind, kinder GPS tracker Videobellen functie 4G netwerk - Nu tijdelijk.

Het KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is een revolutionaire GPS horloge met veel functies. Zo is de horloge voorzien van een GPS-tracker waarmee ouders real-time informatie kunnen bekijken over de locatie van hun kind. De ingebouwde 4G-connectiviteit zorgt dat de horloge altijd verbonden is. Met de ingebouwde videobellen functie kunnen kinderen hun ouders bellen, zowel in de stad als op het platteland. De KUUS. W2 Smartwatch is gemaakt van een duurzame kunststof en is licht in gewicht. De horloge is ook voorzien van een IP67-rating, waardoor hij bestand is tegen stof en water. Ook heeft het horloge verschillende apps, zoals een stappenteller en een camera, waarmee kinderen hun eigen avonturen kunnen vastleggen. Kortom, een perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen willen beschermen terwijl ze op avontuur gaan! Wees er snel bij, want de KUUS. W2 Smartwatch is nu tijdelijk verkrijgbaar met een speciale aanbieding. Haal hem nu in huis voor het beste cadeau dat je kinderen kunt geven!

4. Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge kind 4G GPS Tracker Videobellen Veiligheidsgebied instellen SOS Alarmfuncties Smartwatch.

De Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge is de perfecte oplossing voor ouders die meer controle willen hebben over wat hun kinderen doen. Met deze slimme horloge kunnen ouders hun kinderen overal volgen. Met de slimme GPS- tracker kunt u de locatie van uw kinderen realtime volgen. Ook kunt u een veiligheidsgebied instellen, waardoor u een melding krijgt zodra uw kind dat gebied verlaat. Daarnaast biedt de Qlokkie Smartwatch ook een video-bellen functie om je kinderen te kunnen contacteren. Zodra er gevaar dreigt, kan je kind een SOS-alarm activeren en zal je direct een melding ontvangen. De horloge is speciaal ontworpen voor kinderen en is gemakkelijk te bedienen. Met deze horloge kan je je kinderen altijd en overal in de gaten houden.

Mensen kiezen ook voor:

 

5. One2track Connect Move SE Kinder GPS Telefoon horloge Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind.

Daarnaast beschikt de Connect Move GPS telefoonhorloge voor kinderen over een SOS-knop. Als uw kind in een gevaarlijke situatie terechtkomt, kan het met één druk op de knop de ouders of een ander opgegeven contactpersoon bellen. Het horloge heeft ook een geo-fence functie. Hiermee krijgt u een melding als uw kind een bepaalde afgesproken locatie verlaat. Het one2track Connect Move SE Kinder GPS Telefoon horloge Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind heeft een uitstekende batterijduur. Uw kind kan de hele dag spelen en communiceren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een lege batterij. Bovendien is het horloge waterbestendig, dus uw kind kan ermee spelen in de regen of in het zwembad zonder dat het GPS horloge schade oploopt. Daarnaast is het horloge ook stof- en schokbestendig. Kortom, de Connect Move GPS telefoonhorloge voor kinderen is een betrouwbare, veilige en veilige GPS-oplossing voor uw kind. De Connect Move GPS telefoonhorloge voor kinderen van het Nederlandse merk one2track is een uniek apparaat met veel interessante functies. Het horloge heeft een unieke.

6. S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze.

De S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze is een uniek, draagbaar apparaat dat uw kinderen helpt om hun gezondheid en veiligheid te verbeteren. Het is een slimme, lichtgewicht horloge dat is ontworpen om uw kinderen te volgen, te monitoren en te beschermen. Met de GPS-tracker kunt u uw kinderen op de voet volgen en weten waar ze zijn. Daarnaast heeft de horloge een activiteitstracker, waarmee uw kinderen hun fysieke activiteit kunnen volgen. Ze kunnen hun stappen, afstand en calorieverbruik bijhouden en de resultaten op de smartwatch bekijken. Daarnaast heeft de horloge ook een kalenderfunctie, waarmee uw kinderen afspraken en herinneringen kunnen beheren. Ook heeft de horloge een ingebouwde alarmklok, waarmee uw kinderen nooit meer een afspraak of verplichting zullen vergeten. De S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze is verkrijgbaar in een modern, stijlvol roze ontwerp. Het is een stevig en duurzaam horloge, perfect voor dagelijks gebruik. Bovendien is het waterbestendig, waardoor uw kinderen veilig k.

7. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel- en videofunctie GPS horloge Kind.

Met de Connect UP van One2track kunnen ouders hun kinderen overal volgen. Het gebruikt de nieuwste GPS technologie om ouders steeds op de hoogte te houden van de locatie van hun kinderen. Door het gebruik van 4G VoLTE technologie kunnen ouders ook HD gesprekken voeren met hun kinderen. Het horloge beschikt ook over een SOS knop. Als het kind in nood raakt, hoeft hij alleen maar op de knop te drukken en de apptoezichthouders krijgen direct een melding. Daarnaast kan er ook een geofencingservice worden gebruikt, waarmee ouders een virtuele muur kunnen creëren rondom bepaalde locaties. Deze dienst waarschuwt ouders als hun kind deze locaties verlaat. De One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge is een echte musthave voor ouders van kleine kinderen. Het is stijlvol, compact en heeft een aantal functies die ouders de geruststelling geven dat hun kinderen in veiligheid verkeren. Het horloge heeft een twee weken accuduur en is daarmee ook nog eens super praktisch.

8. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen Roze GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

De Connect UP van One2track is een innovatief horloge voor kinderen voorzien van de nieuwste technologie. Deze GPS tracker telefoonhorloge is voorzien van een 4G VoLTE techniek en heeft daarmee veel voordelen. Zo kunnen kinderen met een HD kwaliteit telefoongesprekken voeren met hun apptoezichthouders. Daarnaast heeft het horloge ook een bel- en videofunctie. Met de Connect UP kunnen kinderen ook hun locatie laten zien aan hun ouders. In de app hebben ouders de mogelijkheid om een geofence in te stellen. Hierdoor krijgt de ouder een melding wanneer het kind buiten de geofence komt. Ook is het mogelijk om de locatie van het kind in realtime te volgen, waardoor er altijd op de hoogte is waar het kind zich bevindt. De Connect UP van One2track is een ideaal horloge voor kinderen vanaf 5 jaar. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze. Het horloge is tevens waterdicht tot een diepte van 50 meter. Bovendien heeft het horloge een lange batterijduur van 72 uur, waardoor uw kind altijd op de hoogte is van waar hij of zij is.

9. One2track Connect Go Kinder GPS Smartwatch - GPS met belfunctie GPS horloge Kind.

De One2track Connect Go Kinder GPS Smartwatch is een revolutionaire uitvinding voor ouders die de veiligheid van hun kinderen willen verbeteren. Het is een kleine en stijlvolle GPS-horloge met een high-definition scherm dat voldoet aan alle moderne technologische vereisten. Het is eenvoudig in gebruik en heeft een breed scala aan functies, waaronder een telefoonboek, chat en stappenteller. Het horloge heeft ook een SOS-knop, die je door 5 seconden ingedrukt te houden kunt activeren. Dit is perfect als je kind zich in een onveilige situatie bevindt. De locatie van je kind kan gemakkelijk worden gevolgd dankzij de geïntegreerde GPS-functie. Op deze manier kunnen ouders gemoedsrust hebben als hun kind buiten is. Bovendien is het horloge waterdicht, wat betekent dat het je kind kan vergezellen in alle omstandigheden. Kortom, de One2track Connect Go Kinder GPS Smartwatch is een stijlvol en innovatief horloge dat je kinderen in verschillende situaties zal beschermen. Het is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing om de veiligheid van hun kinderen te verbeteren.

10. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

De Connect UP van One2track is een veelzijdig GPS horloge voor kinderen. Met deze horloge hebben kinderen de mogelijkheid om met hun familie te chatten en video-oproepen te maken. Bovendien kunnen ouders de locatie van hun kind op elk moment op afstand bewaken. Het horloge is uitgerust met een ingebouwde camera, waarmee kinderen foto's en video's kunnen maken. De ingebouwde 4G VoLTE technologie zorgt ervoor dat kinderen in HD kwaliteit kunnen bellen. Daarnaast beschikt het horloge over een SOS-knop, die kinderen kunnen gebruiken om contact te maken met hun ouders in het geval van een noodsituatie. De Connect UP is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 5 jaar. Het horloge is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het bestand is tegen stoten en krassen. Het horloge heeft ook een IP67-waterdichtheidsrating, waardoor het ook bestand is tegen water. Met de Connect UP kunnen kinderen met gemak de wereld ontdekken, terwijl ze op afstand in de gaten worden gehouden.

Conclusie top 10 beste gps horloges kind

Dit was de top 10 van de beste gps horloges kind van 2024 opgesteld door onze adviseurs. Zij hebben goed onderzoek gedaan en we zijn overtuigd dat we een hele goede top 10 hebben opgesteld. De gps horloges kind zijn getest en vergeleken met elkaar. Daarnaast hebben we de reviews van eerdere consumenten bekeken en zij weten natuurlijk precies de voor- en nadelen. Zij hebben de gps horloge kind tenslotte uitgebreid kunnen testen.

Uiteindelijk is het beste gps horloge voor een kind datgene wat bij jou past. We vormen een team van experts om je te helpen met je zoektocht. Met onze top 10 lijst hebben we antwoorden op vragen zoals welke gps horloge het beste is voor een kind. Er zijn tal van opties om uit te kiezen, dus je moet nadenken welke functies het belangrijkst voor je zijn. Bijvoorbeeld, als jouw kind een sportief type is, heb je veel opties met een goede fitnesstracker. Als je eerder op zoek bent naar afstandsbediening of veiligheid, dan heb je ook een scala aan keuzes om uit te kiezen. Kortom, we hopen dat onze lijst met de top 10 gps horloges voor kinderen je geholpen heeft bij het vinden van het perfecte horloge dat bij je past. We raden je ook aan om beoordelingen op te zoeken en de functies te vergelijken om te controleren of je het juiste item hebt gekozen. We vinden het belangrijk om je te wijzen op alle parameters waarmee je een goede keuze kunt maken voor een gps horloge voor een kind.

Slotwoord over deze best geteste gps horloges kind

We hopen dat de uitkomst van deze gps horloges kind test jou hebben geholpen bij het vinden van een geschikte gps horloge kind voor jezelf. Het is altijd belangrijk om te begrijpen dat niet iedereen dezelfde wensen en eisen heeft. Jij vindt bijvoorbeeld het ontwerp van gps horloge kind belangrijker dan de duurzaamheid ervan. Dit is prima. Bij pasgeborentop10.nl adviseren we iedereen altijd om ook zelf onderzoek te doen naar de diverse gps horloges kind zodat je uiteindelijk de best geteste gps horloge kind vindt die bij jou past. Schroom dus zeker niet om zelf een gps horloge kind vergelijking te maken. 

Meest gestelde vragen over gps horloges kind

Heb je na het lezen van de review besloten een gps horloge kind te kopen, klik dan op de “Beste prijs” knop. Je wordt automatisch gebracht naar de beste aanbieder van gps horloge kind. Wij verkopen zelf geen gps horloge kind, maar hebben deze aanbieder met zorg uitgekozen voor jou.

Onze top 10 bevat de allerbeste gps horloge kind, deze 10 zijn gekozen na een intensieve onderzoek en waar nodig zijn ze ook getest op kwaliteit, houdbaarheid en gemak. Uit de top 10 gps horloge kind kan je dus gerust zonder zorgen 1 product uitkiezen.

Ja, want onze beste gps horloge kind reviews zijn onafhankelijk. Dat wil zeggen dat we ons niet laten beïnvloeden door de fabrikanten van gps horloge kind en hun wensen.

We nemen ook geen vergoeding in ontvangst om de positie van een gps horloge kind in onze  top 10 te veranderen. Zo weet je dat de volgorde van onze beste gps horloge kind vergelijking betrouwbaar is en kun je op basis daarvan een goede gps horloge kind uitzoeken.

Wij bekijken en vergelijken verschillende aspecten van de gps horloges kind. Uiteraard staat de kwaliteit voorop maar we kijken ook naar o.a. de duurzaamheid, het gebruiksgemak en de prijs. Daarnaast bekijken we reviews van consumenten die al eerder een van deze gps horloges kind heeft getest en hierover een duidelijke review achterlaat. 

Onze eigen gps horloge kind vergelijking plus de reviews geven ons een goed beeld en zo vinden we uiteindelijk de gps horloge kind die als best getest is. 

Disclaimer: Pasgeborentop10.nl genereert commissies door middel van advertentieprogramma’s waarbij webshops zoals Bol.com worden gepromoot.

Amanda
Amanda

Hallo allemaal, ik ben Amanda. Ik ben 32 jaar en ben moeder van twee kinderen, een jongen en een meisje. Ik ben werkzaam in het onderwijs en ben dan ook dagelijks bezig met kinderen. Mijn persoonlijke leven heeft mij veel ervaring gegeven met alles wat te maken heeft met pasgeboren baby’s. Ik moest natuurlijk heel veel zelf ontdekken of uitzoeken. Ik wil jou dat graag besparen en heb daarom besloten om deze reviews te schrijven. Ik hoop dat mijn reviews een flinke hulp zijn voor jou, je partner en je pasgeboren baby.

Gepubliceerd op: 14 jul. 2022