De Acht Zaligheden

De Acht Zaligheden is een Thuiszorg gelegen in Hapert op Antoon Schildersstraat 22.

Meer informatie over De Acht Zaligheden in Hapert

In verwachting van je kindje? Dan kun je kiezen voor kraamverzorging. De Acht Zaligheden biedt kraamverzorging in en rondom Hapert. Wanneer je baby geboren wordt, komen er veel dingen bij kijken. De Acht Zaligheden helpt je graag met tips en advies rondom de verzorging van jouw baby.

Ben jij op zoek naar kraamverzorging in de buurt van Hapert? Dan ben je bij De Acht Zaligheden op een plek terechtgekomen die vertrouwd zal aanvoelen. Door je onder andere te helpen met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier en voeden van jouw baby neemt Thuiszorg je veel zorgen weg.

Weten waar deze Thuiszorg gevestigd is? Je vindt De Acht Zaligheden aan de Antoon Schildersstraat 22 in Hapert. Om jezelf bekend te maken met de kraamverzorgers, kun je in contact komen via 31 88 116 7979 of door naar de onderstaande website te gaan.

http://www.deachtzaligheden.nl/

Voor sommige ouders kan het uit handen geven van bepaalde zorg voor de baby spannend zijn, maar bij De Acht Zaligheden zul je je al snel op je gemak voelen en realiseren dat het heel fijn kan zijn om in eerste instantie hulp te krijgen.

Hoe kom je bij De Acht Zaligheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Acht Zaligheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verpleging en verzorging
  2. De Acht Zaligheden

Bezoekers bekeken ook