House of Care

House of Care is een Kraamkliniek gelegen in Nieuw-Vennep op Sint Anthoniusstraat 1E.

Meer informatie over House of Care in Nieuw-Vennep

In verwachting van je kindje? Dan kun je kiezen voor kraamverzorging. House of Care biedt kraamverzorging in en rondom Nieuw-Vennep. Wanneer je baby geboren wordt, komen er veel dingen bij kijken. House of Care helpt je graag met tips en advies rondom de verzorging van jouw baby.

Ben jij op zoek naar kraamverzorging in de buurt van Nieuw-Vennep? Dan ben je bij House of Care op een plek terechtgekomen die vertrouwd zal aanvoelen. Door je onder andere te helpen met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier en voeden van jouw baby neemt Kraamkliniek je veel zorgen weg.

Weten waar deze Kraamkliniek gevestigd is? Je vindt House of Care aan de Sint Anthoniusstraat 1E in Nieuw-Vennep. Om jezelf bekend te maken met de kraamverzorgers, kun je in contact komen via 31 252 620 811 of door naar de onderstaande website te gaan.

http://www.houseofcare.nl/

Voor sommige ouders kan het uit handen geven van bepaalde zorg voor de baby spannend zijn, maar bij House of Care zul je je al snel op je gemak voelen en realiseren dat het heel fijn kan zijn om in eerste instantie hulp te krijgen.

Hoe kom je bij House of Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verpleging en verzorging
  2. House of Care

Bezoekers bekeken ook