Jolanda de Jager Kraamzorg

Jolanda de Jager Kraamzorg is een Thuiszorg gelegen in Amsterdam op Laan van Vlaanderen 217.

Meer informatie over Jolanda de Jager Kraamzorg in Amsterdam

In verwachting van je kindje? Dan kun je kiezen voor kraamverzorging. Jolanda de Jager Kraamzorg biedt kraamverzorging in en rondom Amsterdam. Wanneer je baby geboren wordt, komen er veel dingen bij kijken. Jolanda de Jager Kraamzorg helpt je graag met tips en advies rondom de verzorging van jouw baby.

Ben jij op zoek naar kraamverzorging in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Jolanda de Jager Kraamzorg op een plek terechtgekomen die vertrouwd zal aanvoelen. Door je onder andere te helpen met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier en voeden van jouw baby neemt Thuiszorg je veel zorgen weg.

Weten waar deze Thuiszorg gevestigd is? Je vindt Jolanda de Jager Kraamzorg aan de Laan van Vlaanderen 217 in Amsterdam. Om jezelf bekend te maken met de kraamverzorgers, kun je in contact komen via 31 20 669 1015 of door naar de onderstaande website te gaan.

http://www.jdejagerkraamzorg.nl/

Voor sommige ouders kan het uit handen geven van bepaalde zorg voor de baby spannend zijn, maar bij Jolanda de Jager Kraamzorg zul je je al snel op je gemak voelen en realiseren dat het heel fijn kan zijn om in eerste instantie hulp te krijgen.

Hoe kom je bij Jolanda de Jager Kraamzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jolanda de Jager Kraamzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verpleging en verzorging
  2. Jolanda de Jager Kraamzorg

Bezoekers bekeken ook