KraamKompas

KraamKompas is een Kraamkliniek gelegen in Kortenhoef op Kortenhoefsedijk 84.

Meer informatie over KraamKompas in Kortenhoef

In verwachting van je kindje? Dan kun je kiezen voor kraamverzorging. KraamKompas biedt kraamverzorging in en rondom Kortenhoef. Wanneer je baby geboren wordt, komen er veel dingen bij kijken. KraamKompas helpt je graag met tips en advies rondom de verzorging van jouw baby.

Ben jij op zoek naar kraamverzorging in de buurt van Kortenhoef? Dan ben je bij KraamKompas op een plek terechtgekomen die vertrouwd zal aanvoelen. Door je onder andere te helpen met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier en voeden van jouw baby neemt Kraamkliniek je veel zorgen weg.

Weten waar deze Kraamkliniek gevestigd is? Je vindt KraamKompas aan de Kortenhoefsedijk 84 in Kortenhoef. Om jezelf bekend te maken met de kraamverzorgers, kun je in contact komen via 31 6 30253092 of door naar de onderstaande website te gaan.

https://kraamkompas.nl/

Voor sommige ouders kan het uit handen geven van bepaalde zorg voor de baby spannend zijn, maar bij KraamKompas zul je je al snel op je gemak voelen en realiseren dat het heel fijn kan zijn om in eerste instantie hulp te krijgen.

Hoe kom je bij KraamKompas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KraamKompas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verpleging en verzorging
  2. KraamKompas

Bezoekers bekeken ook