Lunavi Dongen

Lunavi Dongen is een Verloskundige gelegen in Dongen op Kloosterpad 13-e.

Meer informatie over Lunavi Dongen in Dongen

In verwachting van je kindje? Dan kun je kiezen voor kraamverzorging. Lunavi Dongen biedt kraamverzorging in en rondom Dongen. Wanneer je baby geboren wordt, komen er veel dingen bij kijken. Lunavi Dongen helpt je graag met tips en advies rondom de verzorging van jouw baby.

Ben jij op zoek naar kraamverzorging in de buurt van Dongen? Dan ben je bij Lunavi Dongen op een plek terechtgekomen die vertrouwd zal aanvoelen. Door je onder andere te helpen met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier en voeden van jouw baby neemt Verloskundige je veel zorgen weg.

Weten waar deze Verloskundige gevestigd is? Je vindt Lunavi Dongen aan de Kloosterpad 13-e in Dongen. Om jezelf bekend te maken met de kraamverzorgers, kun je in contact komen via 31 13 303 2500 of door naar de onderstaande website te gaan.

https://www.lunavi.nl/

Voor sommige ouders kan het uit handen geven van bepaalde zorg voor de baby spannend zijn, maar bij Lunavi Dongen zul je je al snel op je gemak voelen en realiseren dat het heel fijn kan zijn om in eerste instantie hulp te krijgen.

Hoe kom je bij Lunavi Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunavi Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verpleging en verzorging
  2. Lunavi Dongen

Bezoekers bekeken ook