Maxx en June Kraamzorg

Maxx en June Kraamzorg is een Thuiszorg gelegen in Spijkenisse op P. Engelvaartstraat 10.

Meer informatie over Maxx en June Kraamzorg in Spijkenisse

In verwachting van je kindje? Dan kun je kiezen voor kraamverzorging. Maxx en June Kraamzorg biedt kraamverzorging in en rondom Spijkenisse. Wanneer je baby geboren wordt, komen er veel dingen bij kijken. Maxx en June Kraamzorg helpt je graag met tips en advies rondom de verzorging van jouw baby.

Ben jij op zoek naar kraamverzorging in de buurt van Spijkenisse? Dan ben je bij Maxx en June Kraamzorg op een plek terechtgekomen die vertrouwd zal aanvoelen. Door je onder andere te helpen met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier en voeden van jouw baby neemt Thuiszorg je veel zorgen weg.

Weten waar deze Thuiszorg gevestigd is? Je vindt Maxx en June Kraamzorg aan de P. Engelvaartstraat 10 in Spijkenisse. Om jezelf bekend te maken met de kraamverzorgers, kun je in contact komen via 31 181 300 012 of door naar de onderstaande website te gaan.

http://www.maxxjune.nl/

Voor sommige ouders kan het uit handen geven van bepaalde zorg voor de baby spannend zijn, maar bij Maxx en June Kraamzorg zul je je al snel op je gemak voelen en realiseren dat het heel fijn kan zijn om in eerste instantie hulp te krijgen.

Hoe kom je bij Maxx en June Kraamzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maxx en June Kraamzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verpleging en verzorging
  2. Maxx en June Kraamzorg

Bezoekers bekeken ook