Kraamzorg Dikkie van den Berg

Kraamzorg Dikkie van den Berg is een Verloskundige gelegen in Alteveer op Jan Leijssenaarstraat 30.

Meer informatie over Kraamzorg Dikkie van den Berg in Alteveer

In verwachting van je kindje? Dan kun je kiezen voor kraamverzorging. Kraamzorg Dikkie van den Berg biedt kraamverzorging in en rondom Alteveer. Wanneer je baby geboren wordt, komen er veel dingen bij kijken. Kraamzorg Dikkie van den Berg helpt je graag met tips en advies rondom de verzorging van jouw baby.

Ben jij op zoek naar kraamverzorging in de buurt van Alteveer? Dan ben je bij Kraamzorg Dikkie van den Berg op een plek terechtgekomen die vertrouwd zal aanvoelen. Door je onder andere te helpen met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier en voeden van jouw baby neemt Verloskundige je veel zorgen weg.

Weten waar deze Verloskundige gevestigd is? Je vindt Kraamzorg Dikkie van den Berg aan de Jan Leijssenaarstraat 30 in Alteveer. Om jezelf bekend te maken met de kraamverzorgers, kun je in contact komen via 31 6 29373370 of door naar de onderstaande website te gaan.

http://www.kraamzorgzuidwolde.nl/

Voor sommige ouders kan het uit handen geven van bepaalde zorg voor de baby spannend zijn, maar bij Kraamzorg Dikkie van den Berg zul je je al snel op je gemak voelen en realiseren dat het heel fijn kan zijn om in eerste instantie hulp te krijgen.

Hoe kom je bij Kraamzorg Dikkie van den Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kraamzorg Dikkie van den Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verpleging en verzorging
  2. Kraamzorg Dikkie van den Berg

Bezoekers bekeken ook