Verloskundigenpraktijk Santé

Verloskundigenpraktijk Santé is een Verloskundige gelegen in Sassenheim op Vijfmeiweg 12.

Meer informatie over Verloskundigenpraktijk Santé in Sassenheim

In verwachting van je kindje? Dan kun je kiezen voor kraamverzorging. Verloskundigenpraktijk Santé biedt kraamverzorging in en rondom Sassenheim. Wanneer je baby geboren wordt, komen er veel dingen bij kijken. Verloskundigenpraktijk Santé helpt je graag met tips en advies rondom de verzorging van jouw baby.

Ben jij op zoek naar kraamverzorging in de buurt van Sassenheim? Dan ben je bij Verloskundigenpraktijk Santé op een plek terechtgekomen die vertrouwd zal aanvoelen. Door je onder andere te helpen met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier en voeden van jouw baby neemt Verloskundige je veel zorgen weg.

Weten waar deze Verloskundige gevestigd is? Je vindt Verloskundigenpraktijk Santé aan de Vijfmeiweg 12 in Sassenheim. Om jezelf bekend te maken met de kraamverzorgers, kun je in contact komen via 31 252 213 160 of door naar de onderstaande website te gaan.

https://www.verloskundigenpraktijksante.nl/

Voor sommige ouders kan het uit handen geven van bepaalde zorg voor de baby spannend zijn, maar bij Verloskundigenpraktijk Santé zul je je al snel op je gemak voelen en realiseren dat het heel fijn kan zijn om in eerste instantie hulp te krijgen.

Hoe kom je bij Verloskundigenpraktijk Santé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verloskundigenpraktijk Santé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verpleging en verzorging
  2. Verloskundigenpraktijk Santé

Bezoekers bekeken ook