1. kinderwagen
  2. Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

10 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 71 cm

Omschrijving van Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

Deze luxe multi-functionele 3-in-1 kinderwagen van Lapiox is een absolute must-have voor ouders die op zoek zijn naar praktisch gemak en ultiem comfort! Met zijn stijlvolle khaki kleur en hoogwaardige afwerking is deze kinderwagen een ware eyecatcher. Met de doorlopende duwbeugel is het eenvoudig om de kinderwagen met slechts één hand te besturen. Dit maakt het manoeuvreren in drukke straten en smalle gangpaden een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met onhandige buggy's! Deze veelzijdige kinderwagen is geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar en wordt geleverd met een wieg en autostoel. Zo ben je altijd voorbereid op elke situatie en kun je de kinderwagen aanpassen aan de behoeften van je kind. Of je nu een wandeling maakt in het park of een autorit maakt, deze Lapiox kinderwagen biedt altijd de beste ondersteuning en veiligheid. Met zijn opklapbare wandelwagenfunctie is deze kinderwagen ook nog eens extra handig op te bergen en mee te nemen. Geen gedoe met grote en onhandige kinderwagens meer! Kortom, met de Luxe multi-functionele 3-in-1 kinderwagen van Lapiox geniet je van het beste van alle werelden: praktisch gemak, optimale comfort en stijlvol design!

Veelgestelde vragen over Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki is 25 kg. Daarnaast is Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki heeft Alle banden zijn massieve banden.

Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 71 cm
  • Het is daarnaast 10 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens