1. kinderwagen
  2. Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange

Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange

Merk

Novi Baby

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange

De Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange is niet zomaar een buggy, het is dé must-have voor ieder gezin! Met zijn compacte opvouwbare design en de mogelijkheid om op zichzelf te staan, is deze buggy super handig om overal mee naartoe te nemen. Je kunt hem zelfs opbergen onder de kapstok! Maar dat is nog niet alles, want deze veelzijdige buggy kan ook worden omgetoverd tot een handige trolley. Zo kun je niet alleen je kleintje comfortabel vervoeren, maar ook al je andere spullen meenemen. Of het nu gaat om een dagje winkelen, een uitstapje naar het park of een vakantie, met deze buggy ben je altijd klaar voor avontuur. De Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn elegante zwarte melange kleur en strakke design zul je zeker de aandacht trekken. Bovendien is de buggy voorzien van allerlei handige functies, zoals een verstelbare rugleuning, een ruime opbergmand en een zonnekap om je kleintje te beschermen tegen de zon. Kortom, deze buggy combineert functionaliteit, gemak en stijl op een unieke manier. Met de Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange wordt elke wandeling een plezierige ervaring!

Veelgestelde vragen over Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange is 22 kg. Daarnaast is Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange heeft Massieve banden.

Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Buggy Novi Baby® Travel Go Black Melange zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 8 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens