1. kinderwagen
  2. Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard

Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

1.25 kg

Afmetingen

Hoogte: 35 cm

Breedte:

Omschrijving van Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard

Op zoek naar een stevig en veilig meerijdplankje? Dan is het Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting voor kinderwagen Buggyboard misschien iets voor jou! Dit meerijdplankje is de ideale oplossing wanneer je gaat wandelen met een baby en een wat ouder kind. Terwijl de baby comfortabel in de kinderwagen zit, kan het oudere kindje staand of zittend meerijden op het plankje. Op deze manier hoeft je oudere kindje niet vermoeid te raken van het wandelen. Bovendien kan het meerijdplankje zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de kinderwagen worden bevestigd. Dit Happyment® Universeel Meerijdplankje is ontworpen met stevigheid en veiligheid in gedachten. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het plankje is voorzien van een zitting, zodat je kindje ook kan rusten tijdens de wandeling. Daarnaast is het plankje eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen, waardoor je geen gedoe hebt met ingewikkelde installaties. Met dit meerijdplankje kun je dus gemakkelijk en comfortabel op pad gaan met zowel je baby als je oudere kindje. Maak wandelingen weer leuk en stressvrij voor het hele gezin met het Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting voor kinderwagen Buggyboard!

Veelgestelde vragen over Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard is . Daarnaast is Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard heeft .

Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Happyment® Universeel Meerijdplankje Met zitting Voor kinderwagen Buggyboard zijn als volgt:

  • Product hoogte: 35 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 1.25 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens