1. kinderwagen
  2. BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder

BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder

Merk

BOTC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.15 kg

Afmetingen

Hoogte: 12 cm

Breedte:

Omschrijving van BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder

De BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas is een absolute must-have voor ouders die graag georganiseerd en stijlvol op pad willen gaan met hun kinderen. Met zijn uitstekende vakmanschap en praktische ontwerp is deze organizer de perfecte metgezel voor elke kinderwagen. Niet alleen biedt het voldoende ruimte voor alle essentiële benodigdheden zoals luiers, doekjes en flesjes, maar het heeft ook een handige telefoonhouder, zodat je altijd je telefoon binnen handbereik hebt. Wat deze organizer echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Hij is geschikt voor de meeste kinderwagens, waardoor het een geweldige toevoeging is aan elke kinderwagen, of het nu een buggy, wandelwagen of zelfs een duo-kinderwagen is. Met zijn stevige en duurzame constructie kan hij gemakkelijk al je spullen dragen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over scheuren of slijtage. Of je nu een dagje naar het park gaat, een uitstapje naar de dierentuin maakt of gewoon een wandeling maakt in de buurt, deze kinderwagen organizer zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt georganiseerd en binnen handbereik hebt. Het is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je kinderwagen met zijn mooie design en hoogwaardige materialen. Maak je leven als ouder gemakkelijker en geniet van stressvrije uitstapjes met de BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas.

Veelgestelde vragen over BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder is . Daarnaast is BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder heeft .

BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BOTC Kinderwagen organizer Buggy tas Organizer Wandelwagen organizer luiertas telefoonhouder zijn als volgt:

  • Product hoogte: 12 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens