1. kinderwagen
  2. FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs

FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs

Merk

FreeON

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

370 g

Afmetingen

Hoogte: 80 cm

Breedte:

Omschrijving van FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs

De FreeON universele parasol in de kleur DonkerGrijs is de perfecte accessoire om je kindje te beschermen tegen de felle zonnestralen. Met zijn verstelbare boven- en onderkant zorgt deze parasol ervoor dat je kindje altijd comfortabel in de schaduw kan zitten. De UV-beschermende stof aan de binnenzijde biedt extra bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Deze universele parasol is geschikt voor bijna elk type kinderwagen of buggy. Of je nu een grote kinderwagen hebt of een compacte buggy, deze parasol past er gegarandeerd op. Dankzij zijn eenvoudige bevestigingssysteem kun je de parasol snel en gemakkelijk aan je kinderwagen of buggy vastmaken. Met zijn stijlvolle donkergrijze kleur past deze parasol perfect bij elke kinderwagen of buggy. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de parasol lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Dus waar je ook naartoe gaat, met de FreeON universele parasol weet je zeker dat je kindje altijd beschermd is tegen de zon.

Veelgestelde vragen over FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs is . Daarnaast is FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs heeft .

FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen DonkerGrijs zijn als volgt:

  • Product hoogte: 80 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 370 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens