1. kinderwagen
  2. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green

hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

1 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 51.50 cm

Omschrijving van hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green

Travel N Care Plus - Een hoogwaardige en handige hauck reisbuggy Of je nu een korte trip of een lange vakantie maakt, reizen met je kind wordt comfortabel met de Travel N Care Plus. Deze buggy is van hoge kwaliteit, handig en comfortabel - de ideale metgezel voor onderweg. Dankzij het aluminium frame is deze comfortabele kinderbuggy licht, stabiel en kan hij een gewicht tot 25 kg dragen (22 kg kind + 3 kg mand). Bovendien is de buggy compact opvouwbaar, met slechts één hand snel en eenvoudig. Hij blijft vanzelf staan en de duwstang blijft schoon. In de auto, bus, trein of vliegtuig neemt hij weinig ruimte in en je kunt hem comfortabel over je schouder dragen met de gevoerde draagriem. Je zult lange tijd plezier hebben van de hoogwaardige stoffen en het elegante ontwerp. De beschermbeugel en de duwstang van de kinderwagen zijn gemaakt van hoogwaardig imitatieleer en de bekleding en kap zijn gemaakt van stretchstof. Mocht er wat eten op vallen, dan kun je de onderhoudsvriendelijke bekleding van de zitting gemakkelijk verwijderen en op 30 graden wassen. Dankzij de soepel lopende wielen en de zonnekap kun je comfortabel en veilig onderweg zijn, waar je reis ook naartoe gaat. Met de Travel N Care Plus kan je kind genieten van optimaal comfort, met een verstelbare zit- en ligstand. Of je kind nu wil zitten.

Veelgestelde vragen over hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green

Het maximaal aanbevolen gewicht voor hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green is 25 kg. Daarnaast is hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green heeft Massieve banden.

hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, green zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 51.50 cm
  • Het is daarnaast 1 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens