1. kinderwagen
  2. Nijntje Wagenspanner Fluffy

Nijntje Wagenspanner Fluffy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Nijntje Wagenspanner Fluffy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Nijntje Wagenspanner Fluffy

Merk

Nijntje

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.14 kg

Afmetingen

Hoogte: 5.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Nijntje Wagenspanner Fluffy

Maak je wandelingen en autoritten nooit meer saai met de superleuke Nijntje Wagenspanner Fluffy. Deze wagenspanner is speciaal ontworpen om je kleintje te vermaken en te stimuleren. De wagenspanner is voorzien van drie schattige speeltjes met elk een andere activiteit. Het eerste speeltje is gemaakt van knisperpapier, wat zorgt voor een interessant geluid en tactiele stimulatie. Het tweede speeltje heeft een pieper, waardoor je kindje zich kan vermaken met het ontdekken van verschillende geluiden. En last but not least, het derde speeltje is een rammelaar die zorgt voor een vrolijk geluid wanneer er mee geschud wordt. Door de speeltjes te proberen te pakken, stimuleert je kindje de hand-oogcoördinatie en ontwikkelt het spelenderwijs zijn of haar fijne motoriek. De wagenspanner is eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen of het autostoeltje met behulp van de handige lusjes. Zo kan je kleintje altijd en overal genieten van het gezelschap van Nijntje. Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte, dus je kunt er meteen vanaf het begin plezier aan beleven.

Veelgestelde vragen over Nijntje Wagenspanner Fluffy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Nijntje Wagenspanner Fluffy is . Daarnaast is Nijntje Wagenspanner Fluffy geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Nijntje Wagenspanner Fluffy heeft .

Nijntje Wagenspanner Fluffy heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Nijntje Wagenspanner Fluffy heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Nijntje Wagenspanner Fluffy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.14 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens