1. kinderwagen
  2. MINI by Easywalker parasol Vintage

MINI by Easywalker parasol Vintage

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over MINI by Easywalker parasol Vintage om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties MINI by Easywalker parasol Vintage

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.44 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van MINI by Easywalker parasol Vintage

De MINI by Easywalker parasol Vintage is de perfecte accessoire om je kindje te beschermen tegen de felle zonnestralen. Met zijn unieke MINI ontwerp voegt deze parasol niet alleen een vleugje stijl toe aan je kinderwagen of buggy, maar zorgt hij er ook voor dat je kleintje veilig en comfortabel kan genieten van de buitenlucht. Deze universele parasol is eenvoudig te monteren aan iedere kinderwagen of buggy, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een wandeling maakt in het park, een dagje naar het strand gaat of gewoon boodschappen doet, deze parasol biedt optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met zijn volledig verstelbare functie kun je de parasol in elke gewenste positie plaatsen, zodat je kindje altijd in de schaduw kan zitten. Bovendien is de parasol gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je kinderwagen of buggy met de MINI by Easywalker parasol Vintage. Bescherm je kleintje tegen de zon en geniet samen van zorgeloze avonturen in de buitenlucht.

Veelgestelde vragen over MINI by Easywalker parasol Vintage

Het maximaal aanbevolen gewicht voor MINI by Easywalker parasol Vintage is . Daarnaast is MINI by Easywalker parasol Vintage geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. MINI by Easywalker parasol Vintage heeft .

MINI by Easywalker parasol Vintage heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. MINI by Easywalker parasol Vintage heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van MINI by Easywalker parasol Vintage zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.44 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens