1. kinderwagen
  2. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900

FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900

Merk

FUXTEC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900

Met de FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 hoef je je geen zorgen meer te maken over onverwachte regenbuien tijdens je avonturen met de kleintjes. Deze transparante regenhoes is speciaal ontworpen om snel en eenvoudig over de bolderkar te worden gelegd, zodat je kleintjes binnen no-time beschermd zijn tegen lichte en middelzware regen. De regenhoes is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden en langdurig gebruik. Door het transparante ontwerp behouden je kleintjes het zicht op de buitenwereld, terwijl ze tegelijkertijd droog en comfortabel blijven. Daarnaast is de regenhoes lichtgewicht en gemakkelijk op te vouwen, waardoor hij eenvoudig kan worden opgeborgen en meegenomen tijdens al jullie avonturen. Met de FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 kunnen jij en je kleintjes onbezorgd genieten van jullie tijd samen, zelfs als het weer plotseling omslaat. Bescherm je kleintjes tegen de regen en zorg ervoor dat jullie avonturen nooit meer worden verpest door een beetje nattigheid.

Veelgestelde vragen over FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 is . Daarnaast is FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 heeft .

FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTL900 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens