1. kinderwagen
  2. Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder

Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.12 kg

Afmetingen

Hoogte: 10 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder

Maak je wandelingen nu nog gemakkelijker met de Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder. Deze bekerhouder is speciaal ontworpen om handsfree te kunnen genieten van je wandeling met je kinderwagen, wandelwagen of buggy. Dankzij het verstelbare bandje kan de bekerhouder eenvoudig worden bevestigd op elk merk kinderwagen, wandelwagen en buggy. Met deze bekerhouder hoef je nooit meer te zoeken naar je drankje. Of je nu een babyccino of een fles water hebt, alles past erin. Je hebt altijd je favoriete drankje binnen handbereik terwijl je je handen vrij hebt om te genieten van je wandeling. Nooit meer gedoe met graven in je tas, want met deze universele bekerhouder heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het strakke en moderne design past perfect bij elke kinderwagen, wandelwagen of buggy. Met deze bekerhouder ben je altijd klaar voor een verfrissend drankje tijdens je wandelingen. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder.

Veelgestelde vragen over Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder is . Daarnaast is Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder heeft .

Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universele Kinderwagen Bekerhouder zijn als volgt:

  • Product hoogte: 10 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.12 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens