1. kinderwagen
  2. Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige

Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

12.32 kg

Afmetingen

Hoogte: 107 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige

De Hauck UpTown Buggy is de perfecte metgezel voor avontuurlijke ouders die graag de paden op gaan! Met zijn lichte aluminium frame en zwenkwielen met foambanden biedt deze buggy optimaal rijcomfort, zelfs op de meest uitdagende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje op het strand doorbrengt, de UpTown Buggy zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt manoeuvreren en genieten van elke rit. Het unieke kenmerk van deze buggy is het éénhandige vouwsysteem, waardoor je hem gemakkelijk kunt opvouwen en opbergen, zelfs als je je kleintje in je andere arm hebt. Geen gedoe meer met ingewikkelde vouwmechanismen! Daarnaast is de Hauck UpTown Buggy uitgerust met een ruime opbergmand waarin je al je benodigdheden kunt meenemen, zoals luiers, snacks en speelgoed. De beige kleur van de buggy geeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling, terwijl de verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen voor het ultieme comfort van je kindje. Of je nu een stadse wandeling maakt of een avontuurlijke tocht in de natuur, met de Hauck UpTown Buggy ben je altijd klaar voor elk avontuur!

Veelgestelde vragen over Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige is 22 kg. Daarnaast is Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige heeft Anti lek banden.

Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar Beige zijn als volgt:

  • Product hoogte: 107 cm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 12.32 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens