1. kinderwagen
  2. Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000

Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000

Merk

KinderKraft

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000

De Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 is de perfecte metgezel voor jou en je kind tijdens jullie buitenwandelingen. Of je nu een ontspannen wandeling wilt maken in het park of een avontuurlijke tocht door de stad wilt maken, deze wandelwagen biedt comfort en gemak voor zowel ouder als kind. Deze buggy is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 22 kg, wat betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben. De schokabsorberende wielen zorgen voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. En dankzij de 360° draaibare voorwielen kun je moeiteloos manoeuvreren in smalle straatjes en bochten. Maar dat is niet alles! Deze wandelwagen heeft ook een verstelbare rugleuning en voetensteun, zodat je kindje altijd in de meest comfortabele positie kan zitten of liggen. De ruime en ergonomische zitting zorgt voor voldoende ondersteuning en ademende stoffen zorgen ervoor dat je kleintje nooit te warm zal worden tijdens de wandeling. De Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 is ook zeer praktisch voor ouders. Met een ruime boodschappenmand onder de zitting kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen. Bovendien is de wandelwagen eenvoudig op te vouwen en op te bergen, waardoor hij ideaal is voor onderweg of voor kleine opbergruimtes. Kortom, de.

Veelgestelde vragen over Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 is 22 kg. Daarnaast is Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 heeft Massieve banden.

Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Kinderkraft Trig 2 Pink Wandelwagen KSTRIG2TPNK0000 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens