1. kinderwagen
  2. Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren

Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren

Merk

Hamilton by Yoop

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

77 g

Afmetingen

Hoogte: 610 cm

Breedte:

Omschrijving van Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren

Met de Hamilton kinderwagen cupholder kunt u zonder zorgen op pad gaan met uw favoriete drankjes, of het nu babyflesjes, koffiebekers of bidons zijn. Deze zwarte flessenhouder is speciaal ontworpen om eenvoudig en snel te worden gemonteerd op de Hamilton buggy's. Deze cupholder is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend licht van gewicht, stevig en stabiel. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over morsen tijdens het wandelen. Met de Hamilton cupholder heeft u altijd een hand vrij voor uw kindje, wat het verzorgen en entertainen van uw kleintje een stuk gemakkelijker maakt. Of u nu geniet van een ontspannen wandeling in het park of een drukke dag hebt met boodschappen doen, deze flessenhouder zorgt ervoor dat u altijd uw favoriete drankje binnen handbereik hebt. Met de Hamilton kinderwagen cupholder bent u altijd goed voorbereid en kunt u volop genieten van uw tijd met uw kindje, zonder gedoe of onhandig gedoe.

Veelgestelde vragen over Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren is . Daarnaast is Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren heeft .

Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Hamilton by Yoop Buggy Bekerhouder Cupholder Kinderwagen Zwarte Flessenhouder voor de Wandelwagen Eenvoudig te Monteren zijn als volgt:

  • Product hoogte: 610 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 77 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens