1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.15 kg

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns

Met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns creëer je eenvoudig een veilige en comfortabele omgeving voor je kindje. Deze veelzijdige accessoire beschermt je kindje tegen verschillende omgevingsinvloeden, zoals licht, wind, zon, geluid en lichte regen. Daarnaast zorgt de Dooky ervoor dat je kindje ongestoord kan slapen dankzij de donkere en rustige omgeving die gecreëerd wordt. De Dooky Universal Cover is universeel en kan binnen enkele seconden worden bevestigd aan je autostoeltje groep 0+, kinderwagen en zelfs de buggy. Het unieke en geregistreerde ontwerp maakt het mogelijk om de Dooky gemakkelijk in elke gewenste hoogte aan te passen. Hierdoor kan je het zonlicht uit het gezicht van je kindje houden door de Dooky eenvoudig op te rollen en vast te zetten met het klittenband. Als je kindje slaapt, kan je de Dooky helemaal naar beneden rollen voor een optimale donkere en rustige omgeving. De Dooky Universal Cover is gemaakt van 100% katoen en biedt een UV-beschermende factor van UPF40+. Hierdoor filtert de Dooky meer dan 95% van de schadelijke UVA en UVB stralen, waardoor je kindje beschermd wordt tegen de zon. Daarnaast kunnen de koordjes aan de onderkant van de Dooky worden gebruikt om deze extra goed vast te maken tijdens winderige dagen. Het is echter belangrijk om je kindje nooit zonder toezicht te laten en erv.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Light Grey Crowns zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens