1. kinderwagen
  2. BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker

BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker

Merk

BOTC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

200 g

Afmetingen

Hoogte: 15 cm

Breedte:

Omschrijving van BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker

Met de BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel en Walker heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Deze handige bekerhouder heeft niet alleen ruimte voor je favoriete drankje, maar ook voor je mobiele telefoon. Zo kun je tijdens het wandelen met de kinderwagen of het fietsen altijd op de hoogte blijven van nieuwe berichten en inkomende oproepen. Deze bekerhouder is geschikt voor zowel drinkflessen als mobiele telefoons en past op de meeste telefoons. De mobiele telefoonhouder is stevig en betrouwbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je telefoon uit de houder valt. Daarnaast is de bekerhouder ook eenvoudig te bevestigen op verschillende soorten voertuigen, zoals kinderwagens, fietsen, rolstoelen en walkers. Met de BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer heb je altijd alles bij de hand. Of je nu een ontspannen wandeling maakt met je kinderwagen of een actieve fietstocht maakt, deze bekerhouder zorgt ervoor dat je drinken en telefoon op een veilige en handige manier worden opgeborgen. Geniet van het gemak en de functionaliteit van deze 2 in 1 bekerhouder en blijf altijd verbonden, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker is . Daarnaast is BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker heeft .

BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BOTC 2 in 1 Bekerhouders Telefoonhouder Cup Organizer voor kinderwagen, fiets, rolstoel, Walker zijn als volgt:

  • Product hoogte: 15 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 200 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens