1. kinderwagen
  2. Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen

Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen

Merk

Bon Vibez

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.08 kg

Afmetingen

Hoogte: 5 cm

Breedte:

Omschrijving van Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen

Dit Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat is de perfecte metgezel voor jouw kleintje tijdens reizen en dutjes. Gemaakt van zachte en comfortabele materialen, biedt dit kussen een beschermende en ondersteunende omgeving voor het hoofd en de nek van je baby. Het unieke U-vormige ontwerp zorgt voor een optimale pasvorm en stabiliteit, waardoor je baby comfortabel kan rusten, zelfs tijdens lange autoritten. Dit steunkussen is speciaal ontworpen voor pasgeboren kinderen tot 3 jaar oud. Het biedt de juiste ondersteuning voor de nog zachte en kwetsbare nek van je baby, waardoor het risico op nekpijn en ongemak wordt verminderd. Bovendien heeft het kussen een schattig kattenontwerp, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook leuk en aantrekkelijk voor je kleintje. Dankzij het lichtgewicht en draagbare ontwerp kun je dit steunkussen gemakkelijk meenemen op reis of gebruiken in de MaxiCosi reiswieg. Het kan ook worden gebruikt als slaapkussen, waardoor je baby altijd en overal een comfortabele rustplaats heeft. Verwen je kleintje met dit Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat en geniet van een zorgeloze reiservaring vol comfort en stijl.

Veelgestelde vragen over Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen is . Daarnaast is Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen heeft .

Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Baby Maxi Cosi Steun Kussen kat Neksteun voor Baby's Steunkussen voor Reiswieg MaxiCosi Steunkussen Slaapkussen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.08 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens