1. kinderwagen
  2. Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy

Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy

Merk

Chicco

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 29 cm

Omschrijving van Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy

De Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy is de perfecte metgezel voor ouders die op zoek zijn naar een ultralichte en supercompacte buggy. Met zijn slanke ontwerp biedt deze buggy niet alleen comfort voor het kind, maar ook gemak voor de ouders. De Liteway 4 buggy is speciaal ontworpen om vanaf de geboorte van de baby te kunnen gebruiken. Met zijn 5-punts tuigje zorgt deze buggy ervoor dat het kind veilig en stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest avontuurlijke wandelingen. Wat deze buggy echt onderscheidt, is de rugleuning die met slechts één handbeweging in maar liefst 5 verschillende posities versteld kan worden. Dit betekent dat je de perfecte positie kunt vinden voor je kleintje, of het nu tijd is voor een dutje of om de wereld om zich heen te verkennen. Met de Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy kunnen ouders met vertrouwen op pad gaan, wetende dat hun kind comfortabel en veilig is. Dankzij zijn compacte formaat is hij ook ideaal voor onderweg en gemakkelijk op te bergen. Kies voor de Liteway 4 buggy en geniet samen met je kind van elke wandeling!

Veelgestelde vragen over Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy is 15 kg. Daarnaast is Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy heeft Alle banden zijn massieve banden.

Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Chicco Liteway 4 Grey 5 standen buggy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 29 cm
  • Het is daarnaast 7 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens