1. kinderwagen
  2. Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed

Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed

Merk

Little Dutch

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.14 kg

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte:

Omschrijving van Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed

Laat je kindje genieten van een zintuiglijke ervaring met de Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed. Dit kleurrijke speeltje zorgt voor rammelende, piepende en knisperende geluiden die de nieuwsgierigheid van je kleintje zullen prikkelen. Niet alleen is het een bron van entertainment, maar het stimuleert ook de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. De wagenspanner komt met vier verschillende karakters: Vlinder Lily, vogeltje Olivia en mus Abby. Deze schattige vriendjes zullen je kleintje graag vergezellen tijdens wandelingen en autoritten. Bevestig de wagenspanner eenvoudig aan een autostoeltje of kinderwagen en laat je kindje genieten van het kleurrijke gezelschap en de interessante geluiden die dit speeltje te bieden heeft. Met de Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed wordt elke rit een avontuur vol plezier en ontwikkeling. Jouw kleintje zal zich niet vervelen en zal tegelijkertijd zijn of haar motorische vaardigheden verbeteren. De wagenspanner is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een leuke toevoeging aan de kinderwagen of autostoeltje. Bestel nu en geef je kindje de beste zintuiglijke ervaring tijdens het reizen.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed is . Daarnaast is Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed heeft .

Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Little Dutch Wagenspanner Kinderwagen speelgoed zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.14 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens