1. kinderwagen
  2. Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met

Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met

Merk

Hamilton by Yoop

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

13.30 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 48 cm

Omschrijving van Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met

De Hamilton by Yoop X1 Plus 2023 Premium editie is de perfecte kinderwagen voor ouders die op zoek zijn naar ultiem comfort en stijl. Met zijn vernieuwde ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze buggy een ongeëvenaarde wandelervaring. Het nieuwe model is niet alleen duurzamer, maar ook hoger en nog wendbaarder, waardoor het gemakkelijk manoeuvreert door drukke straten en smalle winkelpaden. Deze Premium kinderwagen is niet alleen geliefd bij ouders, maar ook aanbevolen door de gerenommeerde blogpagina "Ouders van nu". Met trots presenteren wij de nieuwe features van de Hamilton by Yoop X1 Plus 2023. Een van de hoogtepunten is de verlengde uitklapbare zonneklep, waarmee je jouw kleintje optimaal beschermt tegen de zonnestralen. Daarnaast is deze kinderwagen uitgerust met een monteerbare premium wieg, zodat je jouw baby veilig en comfortabel kunt vervoeren. De Hamilton by Yoop X1 Plus 2023 Premium editie is de ultieme keuze voor moderne ouders die willen genieten van het beste op het gebied van design, functionaliteit en comfort. Waar wacht je nog op? Upgrade je wandelervaring met de Hamilton by Yoop X1 Plus 2023 en ontdek zelf waarom deze kinderwagen zo geliefd is bij ouders over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met is 22 kg. Daarnaast is Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuw, Hoger, Uitgebreider 2023 model Stroller met zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 48 cm
  • Het is daarnaast 13.30 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens