1. kinderwagen
  2. Buggy Mee de Luxe Ano Look

Buggy Mee de Luxe Ano Look

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Buggy Mee de Luxe Ano Look om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Buggy Mee de Luxe Ano Look

Merk

Steco

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

1.61 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Buggy Mee de Luxe Ano Look

De Buggy Mee de Luxe Ano Look is de perfecte metgezel voor ouders die graag actief willen blijven terwijl ze hun kleintje meenemen op avontuur. Deze innovatieve drager is ontworpen om gemakkelijk een buggy met de fiets te vervoeren, waardoor je moeiteloos kunt genieten van uitstapjes naar het park, boodschappen doen of gewoon een ontspannen fietstochtje maken. Met zijn stevige constructie en moderne uitstraling is de Buggy Mee de Luxe Ano Look niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De drager is eenvoudig te monteren op de bagagedrager van je fiets en biedt een veilige en stabiele bevestiging voor je buggy. Dankzij de verstelbare riemen en bevestigingshaken past de drager op vrijwel elke fiets en buggy. Het gebruiksgemak van de Buggy Mee de Luxe Ano Look is ongeëvenaard. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je je buggy stevig vastzetten op de drager en ben je klaar om te gaan. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat je buggy veilig op zijn plaats blijft tijdens het fietsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wiebelen of wiegen. Met de Buggy Mee de Luxe Ano Look geniet je van het beste van twee werelden: de vrijheid van fietsen en het comfort van het meenemen van je kindje in een buggy. Dus waar wacht je nog op? Haal deze geweldige drager vandaag nog in huis en geniet samen met je kleintje van de ulti.

Veelgestelde vragen over Buggy Mee de Luxe Ano Look

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Buggy Mee de Luxe Ano Look is . Daarnaast is Buggy Mee de Luxe Ano Look geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Buggy Mee de Luxe Ano Look heeft .

Buggy Mee de Luxe Ano Look heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Buggy Mee de Luxe Ano Look heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Buggy Mee de Luxe Ano Look zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 1.61 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens