1. kinderwagen
  2. BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel

BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 111 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel

Met de BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel kun je je kostbaarste bezit veilig en beschermd vervoeren, waar je ook naartoe gaat. Deze veelzijdige kinderwagen is ontworpen om je baby van 0-3 jaar oud comfortabel en in stijl te laten reizen. Of je nu een wandeling in het park maakt, boodschappen doet of op reis gaat, deze kinderwagen is de perfecte metgezel. De BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel biedt niet alleen comfort, maar ook functionaliteit. Met het 3-in-1 ontwerp kun je de kinderwagen eenvoudig omvormen tot een babybedje of een maxi cosi, afhankelijk van je behoeften. Dit betekent dat je geen aparte items hoeft aan te schaffen, waardoor je geld en ruimte bespaart. Bovendien is deze kinderwagen voorzien van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen, zodat je er lang van kunt genieten. Met de BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel ben je niet alleen verzekerd van de veiligheid en het comfort van je baby, maar ook van een stijlvolle en modieuze uitstraling. De kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de perfecte match vindt die past bij je persoonlijke stijl. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van.

Veelgestelde vragen over BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel is 25 kg. Daarnaast is BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel heeft Alle banden zijn massieve banden.

BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van BrightWise Luxe Kinderwagen 3 in 1 van Kinderwagen Autostoel zijn als volgt:

  • Product hoogte: 111 cm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 16 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens