1. kinderwagen
  2. Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3

Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3

Merk

Joolz

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.05 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3

Met de nieuwe en handige Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 hoef je je nooit meer zorgen te maken over waar je je drankje moet bewaren. Of het nu gaat om het flesje van je kleintje of je eigen verfrissende drankje, deze bekerhouder heeft je altijd gedekt. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat het flesje rechtop blijft staan, zodat je nooit meer last hebt van morsen of knoeien. Deze bekerhouder is specifiek ontworpen om perfect op je Joolz-kinderwagen te passen, waardoor het een onmisbaar accessoire is om je kinderwagen compleet te maken. Je kunt nu genieten van je wandelingen en uitstapjes, wetende dat je drankje altijd binnen handbereik is. Of je nu een lange wandeling maakt in het park of gewoon even boodschappen doet, met de Joolz Bekerhouder heb je altijd je favoriete drankje bij de hand. Maak je geen zorgen over het mixen van flesjes, want deze bekerhouder is slim ontworpen om ervoor te zorgen dat je babyflesje en je eigen drinkflesje nooit door elkaar gehaald worden. Dus, of je nu een drukke ouder bent die constant onderweg is of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling, met de Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 heb je altijd je favoriete drankje binnen handbereik. Voeg dit handige accessoire toe aan je kinderwagen en maak je leven een stuk gemakkelijker!

Veelgestelde vragen over Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 is . Daarnaast is Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 heeft .

Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Joolz Bekerhouder Aer/Day/Hub/Geo3 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.05 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens