1. kinderwagen
  2. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes

BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes

Merk

BOTC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

45 g

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes

Bij BOTC begrijpen we hoe belangrijk het is voor ouders om overal voorbereid te zijn wanneer ze op pad gaan met hun kleintje. Daarom hebben we deze set van 2 extra stevige buggy haakjes ontworpen, gemaakt van hoogwaardig zwart leer. Deze haakjes zijn niet alleen functioneel, maar passen ook perfect bij elke kinderwagen. Deze haakjes zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van ouders te voldoen. Ze zijn ideaal voor het ophangen van luiertassen, boodschappentassen of andere accessoires, zodat je altijd je handen vrij hebt tijdens het wandelen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de haakjes veilig aan de kinderwagen blijven hangen, zelfs bij zwaardere belasting. Onze haakjes zijn gemaakt van duurzaam leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook lang meegaan. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en passen op de meeste kinderwagens. Met deze haakjes kun je moeiteloos je kinderwagen personaliseren en alles binnen handbereik hebben tijdens je uitstapjes met je kleintje. Mis deze must-have accessoire niet en bestel vandaag nog je set BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen!

Veelgestelde vragen over BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes is . Daarnaast is BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes heeft .

BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 45 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens