1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

19.80 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

De Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje. Met deze kinderwagen kun je vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar genieten van comfort en gemak. De Plaza+ is speciaal ontworpen om je baby een comfortabele en soepele rit te bieden. Dankzij het flexibele 3-in-1 reissysteem kun je moeiteloos van de straat naar de winkels en weer naar huis gaan. En het beste van alles? De reiswieg is inbegrepen, dus je kunt direct van start gaan! Met deze kinderwagen wordt elke dag in de stad gemakkelijk gemaakt. De Plaza+ is niet alleen praktisch, maar heeft ook een stijlvol design in de tijdloze kleur Essential Black. Je zult zeker de aandacht trekken terwijl je met je kleintje rondloopt. Bovendien is de kinderwagen voorzien van handige functies zoals een verstelbare duwbeugel en een ruime opbergmand, zodat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen. Kortom, de Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black biedt het beste op het gebied van comfort, gemak en stijl. Maak van elke wandeling een plezierige ervaring voor zowel jou als je baby.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar heeft .

Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 19.80 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens