1. kinderwagen
  2. Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant

Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.13 kg

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant

Dit muskietennet voor het ledikant of campingbed is absoluut onmisbaar. Het is gemaakt van hoogwaardig 100% polyester materiaal, dat zorgt voor optimale bescherming tegen muggen en ander stekend en zoemend ongedierte. Met een formaat van 120x65x65 cm past dit net perfect over de bovenzijde van het bedje. Of je nu thuis bent of op de camping, met dit muskietennet kan jouw baby heerlijk ongestoord slapen of spelen. Dankzij de fijne mesh-structuur houdt het net zelfs de kleinste insecten buiten. Zo kun je met een gerust hart je kleintje laten rusten, wetende dat hij of zij veilig beschermd is tegen vervelende muggenbeten. Daarnaast is dit muskietennet ook verkrijgbaar voor autostoeltjes en kinderwagens, zodat je overal en altijd kunt genieten van dezelfde bescherming. Met dit handige en praktische muskietennet creëer je een veilige en comfortabele omgeving voor je baby, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant is . Daarnaast is Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant heeft .

Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Muskietnet Campingbed/Ledikant zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.13 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens