1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

9800 g

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 63 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

De Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen is jouw ultieme partner in het ouderschap. Met zijn strakke en moderne ontwerp biedt deze kinderwagen niet alleen comfort en veiligheid, maar ook een flinke dosis stijl. De kinderwagen wordt geleverd met een bijpassend autostoeltje en een handige luiertas, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Deze kinderwagen is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit. Met één handbeweging vouw je de kinderwagen moeiteloos in en uit, ideaal voor drukke ouders onderweg. De verstelbare duwstang zorgt ervoor dat zowel jij als je partner comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen, ongeacht jullie lengte. Het autostoeltje kan eenvoudig op het frame van de kinderwagen worden bevestigd, zodat je naadloos kunt overstappen van auto naar kinderwagen zonder je kleintje wakker te maken. Maar dat is nog niet alles. Deze kinderwagen heeft ook een ruime boodschappenmand onderin, zodat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen. De luiertas is speciaal ontworpen om perfect in de kinderwagen te passen en heeft voldoende vakken om alles georganiseerd te houden. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat winkelen, met de Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen heb je alles bij de hand om moeiteloos en stijlvol met je kleintje op pad te gaan.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey heeft Alle banden zijn massieve banden.

Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 63 cm
  • Het is daarnaast 9800 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens