1. kinderwagen
  2. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut

hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

1 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 51.50 cm

Omschrijving van hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut

Travel N Care Plus - Hoogwaardige en handzame hauck reisbuggy Kort uitstapje of lange vakantie - comfortabel op reis met je kind Hoogwaardig, handzaam en comfortabel - de Travel N Care Plus is een ideale metgezel wanneer je graag je kind meeneemt op reis. Dankzij het aluminium frame is de comfortabele kinderbuggy licht, stabiel en belastbaar tot 25 kg (22 kg kind + 3 kg mand). Bovendien is de compacte buggy klein inklapbaar. Eenvoudig snel en met één hand dichtvouwen. De buggy blijft uit zichzelf staan en de duwstang blijft schoon. In auto, bus, trein of vliegtuig neemt hij weinig plaats in beslag en je kunt hem comfortabel over de schouder dragen met de gepolsterde draagriem. Je beleeft lang plezier aan de kwaliteitsstoffen en het elegante design. Beschermbeugel en duwstang van de kinderwagen zijn uitgevoerd in hoogwaardige lederlook en overtrek en kap zijn van stretchstof. Mocht er wat eten op vallen, dan kun je de onderhoudsvriendelijke bekleding van de zitting gemakkelijk verwijderen en deze op 30 graden wassen. Dankzij soepel lopende wielen en zonnekap comfortabel en veilig onderweg. Waar de reis ook heen gaat, de Travel N Care Plus zorgt ervoor dat je kind altijd in alle comfort kan reizen. Met de soepel lopende wielen en de zonnekap is je kind altijd comfortabel en.

Veelgestelde vragen over hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut

Het maximaal aanbevolen gewicht voor hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut is 25 kg. Daarnaast is hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut heeft Massieve banden.

hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, hazelnut zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 51.50 cm
  • Het is daarnaast 1 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens