1. kinderwagen
  2. Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink

Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink

Merk

KinderKraft

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

0.01 kg

Afmetingen

Hoogte: 106 cm

Breedte:

Omschrijving van Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink

De Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink is de perfecte metgezel voor jouw kleintje. Deze multifunctionele kinderwagen is ontworpen om mee te groeien en biedt ultiem comfort en gemak voor zowel ouder als kind. Het lichtgewicht frame zorgt ervoor dat je de kinderwagen moeiteloos kunt meenemen en eenvoudig kunt opvouwen voor opslag. Met de Juli kinderwagen heb je de mogelijkheid om de wandelwageninzet op twee verschillende manieren op het onderstel te plaatsen. Je kleintje kan naar je toe kijken en genieten van de interactie, of van zich af kijken en de wereld om zich heen verkennen. Bovendien kan de wandelwageninzet gemakkelijk worden omgevormd tot een comfortabele reiswieg, zodat je kleintje altijd kan genieten van een dutje onderweg. Maar dat is nog niet alles! Deze kinderwagen wordt geleverd inclusief een autostoel, waardoor je veilig en comfortabel met je baby op pad kunt gaan. De autostoel kan eenvoudig op het onderstel worden bevestigd, zodat je naadloos kunt overstappen van de auto naar de kinderwagen zonder je kleintje wakker te maken. Met de Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink haal je niet alleen een praktische kinderwagen in huis, maar ook een stijlvol en trendy accessoire. De roze kleur voegt een vrolijke en speelse touch toe aan elke wandeling. Ga op avontuur met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink is 15 kg. Daarnaast is Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink heeft Alle banden zijn massieve banden.

Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel Pink zijn als volgt:

  • Product hoogte: 106 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.01 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens