1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown

Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.38 kg

Afmetingen

Hoogte: 72.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown

De Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip in Walnut Brown is de perfecte accessoire om uw kind te beschermen tegen de felle zonnestralen tijdens wandelingen. Met zijn eenvoudige bevestigingssysteem kan de parasol moeiteloos op alle Maxi-Cosi kinderwagens worden vastgeklikt, zodat u direct kunt genieten van de voordelen die het biedt. Deze parasol is ontworpen met het comfort van uw baby in gedachten. Met de mogelijkheid om de hoek aan te passen, kunt u de parasol zo plaatsen dat hij optimale bescherming biedt tegen de zon. Met een UV-beschermingsfactor van 40+ kunt u er zeker van zijn dat uw kind veilig is tegen schadelijke stralen. De Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip in Walnut Brown is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De rijke walnootbruine kleur voegt een vleugje elegantie toe aan uw kinderwagen en maakt hem nog aantrekkelijker. Maak uw wandelingen op warme, zonnige dagen aangenamer en zorg ervoor dat uw kleintje altijd beschermd is met deze hoogwaardige parasol.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown is . Daarnaast is Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown heeft .

Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Maxi-Cosi Kinderwagenparasol zonder clip Walnut Brown zijn als volgt:

  • Product hoogte: 72.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.38 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens