1. kinderwagen
  2. Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen

Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen

Merk

Bolente

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

11500 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 52 cm

Omschrijving van Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen

De Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen is de perfecte keuze voor ouders met kinderen die dicht bij elkaar in leeftijd zijn. Met zijn stijlvolle grijze kleur en praktische ontwerp, biedt deze kinderwagen comfort en gemak voor zowel de ouders als de kinderen. Deze duowagen heeft een verstelbaar zitje en een ligstand, zodat je de positie kunt aanpassen aan de behoeften en voorkeuren van je kinderen. Of ze nu willen zitten en de wereld om hen heen willen ontdekken, of ze willen lekker liggen en dutjes doen, deze kinderwagen biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Daarnaast is de Bolente Serra tandem kinderwagen uitgerust met handige opbergmogelijkheden, zoals een ruime boodschappenmand en handige vakken voor het opbergen van essentials zoals luiers, flesjes en speelgoed. Zo heb je altijd alles bij de hand tijdens je uitstapjes met de kinderen. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen, is deze kinderwagen ontworpen om lang mee te gaan. De verstelbare duwstang zorgt ervoor dat zowel lange als korte ouders comfortabel kunnen wandelen met deze tandem kinderwagen. Kies voor de Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen en geniet van comfort, gemak en stijl tijdens het wandelen met je kinderen.

Veelgestelde vragen over Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen is . Daarnaast is Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Bolente Serra tandem kinderwagen Grey- duowagen zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 52 cm
  • Het is daarnaast 11500 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens