1. kinderwagen
  2. BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black

BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black

Merk

Babyzen

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

341 g

Afmetingen

Hoogte: 0.79 cm

Breedte:

Omschrijving van BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black

De BABYZEN™ YOYO voetensteun in de kleur zwart is de perfecte aanvulling op je BABYZEN™ YOYO kinderwagen. Met deze voetensteun kun je je kindje extra comfort bieden tijdens wandelingen. De voetensteun heeft twee mogelijke standen: achteroverleunend of zittend. Zo kan je kindje zelf bepalen wat het meest comfortabel is. De voetensteun is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een verstevigde polyester voering. Dit zorgt voor een optimaal comfort voor je kindje. Bovendien is de voering afneembaar en wasbaar op 30°C, waardoor je de voetensteun eenvoudig schoon kunt houden. Met de BABYZEN™ YOYO voetensteun in de kleur zwart maak je jouw kinderwagen compleet en zorg je ervoor dat je kindje altijd comfortabel zit tijdens jullie avonturen samen.

Veelgestelde vragen over BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black is . Daarnaast is BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black heeft .

BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BABYZEN™ YOYO voetensteun Kleur: Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.79 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 341 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens