1. kinderwagen
  2. Wagenspanner Little Goose Little Dutch

Wagenspanner Little Goose Little Dutch

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Wagenspanner Little Goose Little Dutch om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Wagenspanner Little Goose Little Dutch

Merk

Little Dutch

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

147 g

Afmetingen

Hoogte: 10 cm

Breedte:

Omschrijving van Wagenspanner Little Goose Little Dutch

De Wagenspanner Little Goose van Little Dutch is een absolute must-have voor ouders onderweg. Deze wagenspanner is eenvoudig te bevestigen aan zowel autostoeltjes als kinderwagens, waardoor je kleintje altijd verzekerd is van veel speelplezier tijdens het reizen. De wagenspanner is voorzien van maar liefst vier leuke speeltjes die de zintuigen van je baby prikkelen. Zo is er een vrolijke rammelaar die geluid maakt wanneer er mee geschud wordt. Daarnaast is er een schattig spiegeltje waarin je kleintje zichzelf kan ontdekken en spelenderwijs zijn of haar eigen reflectie kan leren herkennen. Het knijptoetertje zorgt voor extra vermaak en laat een grappig geluidje horen wanneer erin geknepen wordt. Als kers op de taart is er ook nog een knisperspeeltje aanwezig, dat met zijn knisperende geluidjes de hand-oogcoördinatie van je baby stimuleert. Met de Wagenspanner Little Goose van Little Dutch haal je niet alleen een praktisch accessoire in huis, maar ook een bron van vermaak voor je kleintje. De wagenspanner is niet alleen handig voor onderweg, maar kan ook binnenshuis aan de babygym worden bevestigd. Zo kan je baby altijd en overal genieten van de vrolijke speeltjes en tegelijkertijd zijn of haar motorische vaardigheden ontwikkelen. Kortom, een veelzijdige en kleurrijke toevoeging aan de babyuitzet!

Veelgestelde vragen over Wagenspanner Little Goose Little Dutch

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Wagenspanner Little Goose Little Dutch is . Daarnaast is Wagenspanner Little Goose Little Dutch geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Wagenspanner Little Goose Little Dutch heeft .

Wagenspanner Little Goose Little Dutch heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Wagenspanner Little Goose Little Dutch heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Wagenspanner Little Goose Little Dutch zijn als volgt:

  • Product hoogte: 10 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 147 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens