1. kinderwagen
  2. Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000

Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000

Merk

KinderKraft

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

14 kg

Afmetingen

Hoogte: 116 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000

De Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en praktische kinderwagen. Deze kinderwagen wordt geleverd met een groep 0 autostoel, waardoor je kleine altijd veilig en comfortabel kan reizen. De Xmoov kinderwagen is niet alleen veilig, maar ook erg handig in gebruik. Met de reiswieg kan je deze kinderwagen al gebruiken vanaf de geboorte tot je kleine een gewicht van 22 kg bereikt. Dit betekent dat je jarenlang plezier kan hebben van deze kinderwagen. Daarnaast is de Xmoov kinderwagen ook erg comfortabel. De zitting is verstelbaar, zodat je kleine altijd in de meest comfortabele positie kan zitten of liggen. De kinderwagen is ook voorzien van een ruime opbergmand waar je al je spullen in kan opbergen tijdens het wandelen. Kortom, de Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 is de perfecte keuze voor ouders die veiligheid en gemak willen combineren. Met deze kinderwagen kan je kleine altijd veilig en comfortabel reizen, terwijl jij geniet van het gebruiksgemak en de handige opbergmogelijkheden.

Veelgestelde vragen over Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 is 15 kg. Daarnaast is Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 heeft Alle banden zijn luchtbanden.

Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Kinderkraft Xmoov Black 3-in-1 Combi Kinderwagen incl. Autostoel XMOVBLK30000 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 116 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 14 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens