1. kinderwagen
  2. hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw

hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

9 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6 kg

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 45 cm

Omschrijving van hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw

"PREMIUM BABYBAK MET MEMORY-FUNCTIE VOOR DE WALK N CARE WANDELWAGEN Het hoogwaardige ontwerp van de apart verkrijgbare babybak is perfect afgestemd op de premium Walk N Care wandelwagen. De lichte en stabiele kinderwagenbak onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit van alle materialen en het royale ontwerp. Moderne, onderhoudsvriendelijke stoffen aan de buitenkant vullen de hoogwaardige uitvoering van de binnenkant, die je baby tot 9 kg veel bewegingsvrijheid biedt, mooi aan. Door de drukknoppen met memory-functie kan de babybak uiterst eenvoudig van het frame worden genomen. Je drukt ze na elkaar met slechts één hand in en je andere hand heb je vrij. Zo til je de babybak aan het handvat van het frame en kun je je slapende baby na het wandelen in de bak je huis in dragen, zonder dat je hem wakker hoeft te maken. Het premium design wordt aangevuld door hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke stoffen en twee extra grote panoramavensters, die je los van elkaar kunt openen. Zo zorg je voor optimale luchtcirculatie en je baby kan zowel in rugligging als in buikligging naar buiten kijken. De kap met geïntegreerd zonnescherm beschermt je kleintje tegen direct zonlicht en ongewenste prikkels van buitenaf. De babybak beschikt ook over een ruime opbergruimte waar je alle benodigdheden voor je baby gemakkelijk kunt opbergen. Dankzij de verstelbare rug.

Veelgestelde vragen over hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw

Het maximaal aanbevolen gewicht voor hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw is 9 kg. Daarnaast is hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw heeft Alle banden zijn massieve banden.

hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van hauck Premium babybak Walk N Care Carrycot, vanaf geboorte, marineblauw zijn als volgt:

  • Product hoogte: 66 cm
  • product breedte: 45 cm
  • Het is daarnaast 6 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens