1. kinderwagen
  2. Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens

Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.26 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens

De Easywalker cup holder is een handige toevoeging aan jouw Easywalker buggy of kinderwagen. Met deze bekerhouder heb je altijd je favoriete drankje binnen handbereik tijdens het wandelen met je kleintje. Of je nu een verfrissend drankje wilt meenemen op een zonnige dag of een warme kop koffie voor onderweg, de cup holder zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van je favoriete drankje. De bekerhouder kan eenvoudig worden bevestigd aan zowel de duwstang als de bumper bar van de buggy of kinderwagen. Hierdoor kun je zelf bepalen op welke plek je de cup holder het meest handig vindt. Het handige ontwerp zorgt ervoor dat de bekerhouder stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens hobbelige wandelingen. Daarnaast is de cup holder geschikt voor alle Easywalker buggy’s en kinderwagens, dus je kunt hem zonder problemen gebruiken met het model dat jij hebt. Met de Easywalker cup holder wordt wandelen met je kindje nog comfortabeler en gemakkelijker. Geniet van je favoriete drankje onderweg en houd je handen vrij om je kleintje veilig te begeleiden. Voeg deze praktische bekerhouder toe aan jouw Easywalker buggy of kinderwagen en maak van elke wandeling een genot.

Veelgestelde vragen over Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens is . Daarnaast is Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens heeft .

Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Easywalker cup holder voor alle Easywalker buggy's en kinderwagens zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.26 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens