1. kinderwagen
  2. Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

Merk

Ding

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7.2 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 30 cm

Omschrijving van Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

De Ding GoGo Multistanden buggy is een absolute must-have voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle buggy. Deze buggy is ontworpen met oog voor zowel comfort als gemak, zodat zowel jij als je kleintje volop kunnen genieten van jullie uitstapjes. Met zijn multi-standen functie biedt de Ding GoGo buggy de mogelijkheid om de zitting in verschillende posities te verstellen. Of je kleintje nu wil zitten, liggen of een dutje wil doen, deze buggy kan het allemaal. Daarnaast is de buggy uitgerust met een handig boodschappenmandje, zodat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen tijdens je wandelingen. Het mandje biedt voldoende ruimte voor luiers, flesjes, snacks en nog veel meer. Niet alleen is de Ding GoGo Multistanden buggy functioneel, maar hij ziet er ook nog eens trendy uit! Met zijn moderne design en stijlvolle kleurencombinaties is deze buggy een echte blikvanger. Bovendien is hij voorzien van een zonnekap, zodat je kleintje beschermd wordt tegen fel zonlicht. De buggy is gemaakt van hoogwaardige materialen en is eenvoudig te manoeuvreren dankzij de soepele wielen. Kortom, de Ding GoGo Multistanden buggy is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje tijdens jullie dagelijkse avonturen!

Veelgestelde vragen over Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap is 15 kg. Daarnaast is Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap heeft Massieve banden.

Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 30 cm
  • Het is daarnaast 7.2 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens