1. kinderwagen
  2. Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover

Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

23 g

Afmetingen

Hoogte: 10.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover

Met de Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover kun je nu met een gerust hart op pad gaan met je kostbare kinderwagen. Deze hoes is speciaal ontworpen om de armsteun van de kinderwagen te beschermen tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. Zo blijft jouw kinderwagen er niet alleen langer als nieuw uitzien, maar gaat deze ook nog eens langer mee. De Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. De lichtblauwe kleur geeft een frisse en stijlvolle uitstraling aan je kinderwagen. Bovendien is de hoes eenvoudig te bevestigen en past deze op de meeste gangbare kinderwagenmodellen. Naast het beschermen van de armsteun, biedt deze hoes ook extra comfort voor jou en je kleintje. De zachte stof voelt heerlijk aan en zorgt voor een aangename grip tijdens het duwen van de kinderwagen. Daarnaast is de hoes ook gemakkelijk afneembaar en wasbaar, zodat je deze altijd schoon en fris kunt houden. Met de Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover geef je jouw kinderwagen een stijlvolle upgrade en geniet je van extra bescherming en comfort tijdens je wandelingen met je kleintje. Geen zorgen meer over krassen of vlekken, want deze hoes zorgt ervoor dat jouw kinderwagen er altijd als nieuw uitziet.

Veelgestelde vragen over Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover is . Daarnaast is Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover heeft .

Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Beschermhoes Kinderwagen Lichtblauw Cover zijn als volgt:

  • Product hoogte: 10.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 23 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens