1. kinderwagen
  2. Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

22.68 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

12.70 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 77 cm

Omschrijving van Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

De DERYAN Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar biedt ook ruimte aan twee kinderen. Deze innovatieve buggy is speciaal ontworpen om de beste opvouwbare en compacte buggy op de markt te zijn. Met zijn moderne en trendy uitstraling trekt de DERYAN Luxe Rolo X2 ongetwijfeld de aandacht. De buggy is voorzien van hoogwaardige materialen en een slim ontwerp, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk te gebruiken en te manoeuvreren. Het stijlvolle frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor de buggy eenvoudig opgevouwen kan worden en gemakkelijk kan worden meegenomen in de bijbehorende draagtas. Naast het moderne uiterlijk biedt de DERYAN Luxe Rolo X2 ook optimaal comfort voor de kinderen. De zittingen zijn ergonomisch ontworpen en bieden goede ondersteuning, zodat de kleintjes comfortabel kunnen zitten of liggen tijdens het wandelen. Bovendien is de buggy uitgerust met verstelbare rugleuningen en een handige zonnekap, zodat de kinderen altijd beschermd zijn tegen de zon. Met de ruime opbergmand onder de zittingen is er voldoende ruimte voor alle benodigdheden van de kinderen, zoals luiers, flesjes en speelgoed. Kortom, de DERYAN Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijl.

Veelgestelde vragen over Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy is 22.68 kg. Daarnaast is Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy heeft Massieve banden.

Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 77 cm
  • Het is daarnaast 12.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens