1. kinderwagen
  2. Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek

Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek

Merk

Dayshake

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.07 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek

Naast het verstelbare ontwerp is het Dayshake zonnescherm ook waterdicht, wat betekent dat het uw kind beschermt tegen zowel de felle zon als onverwachte regenbuien. Het waterdichte materiaal zorgt ervoor dat er geen druppels doordringen, waardoor uw kind altijd droog en comfortabel blijft, zelfs tijdens een plotselinge stortbui. Een ander voordeel van het Dayshake zonnescherm is de eenvoudige bevestiging. Met behulp van de handige klittenbandsluitingen kan het zonnedoek snel en stevig aan de kinderwagen worden bevestigd. Dit betekent dat u geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het bevestigen van ingewikkelde zonneschermen, maar in plaats daarvan kunt u direct genieten van uw wandeling in de zon met uw kind. Met het Dayshake zonnescherm kunt u met een gerust hart genieten van de buitenlucht, wetende dat uw kind goed beschermd is tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Dankzij het verstelbare ontwerp, de waterdichte functie en de eenvoudige bevestiging, is dit zonnescherm de ideale keuze voor ouders die het beste voor hun kind willen.

Veelgestelde vragen over Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek is . Daarnaast is Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek heeft .

Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dayshake Zonnescherm Kinderwagen Verstelbaar Waterdicht Eenvoudig te bevestigen Zonnedoek zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.07 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens