1. kinderwagen
  2. Bugaboo Kinderwagen Parasol

Bugaboo Kinderwagen Parasol

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Kinderwagen Parasol om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Kinderwagen Parasol

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

510 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Bugaboo Kinderwagen Parasol

Met de Bugaboo Kinderwagen Parasol hoef je je geen zorgen te maken over de felle zonnestralen die recht op je kleintje schijnen. Deze parasol is speciaal ontworpen om aan je Bugaboo kinderwagen te bevestigen en biedt optimale bescherming op zonnige dagen. De parasol heeft drie draaipunten, waardoor je de perfecte positie kunt instellen om je kindje altijd in de schaduw te laten liggen. Of de zon nu hoog aan de lucht staat of laag aan de horizon, de Bugaboo Kinderwagen Parasol zorgt ervoor dat je kleintje altijd comfortabel en beschermd blijft. Daarnaast is deze parasol niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past perfect bij de Bugaboo kinderwagens. Zo voeg je niet alleen extra bescherming toe, maar ook een vleugje flair aan je kinderwagen. Met de Bugaboo Kinderwagen Parasol geniet je samen met je kleintje van zonnige dagen zonder je zorgen te maken over schadelijke UV-stralen. Bescherming en stijl komen samen in dit handige accessoire.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Kinderwagen Parasol

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Kinderwagen Parasol is . Daarnaast is Bugaboo Kinderwagen Parasol geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Kinderwagen Parasol heeft .

Bugaboo Kinderwagen Parasol heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Kinderwagen Parasol heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bugaboo Kinderwagen Parasol zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 510 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens