1. kinderwagen
  2. FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs

FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs

Merk

FreeON

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.37 kg

Afmetingen

Hoogte: 80 cm

Breedte:

Omschrijving van FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs

Deze FreeON universele parasol in de kleur lichtgrijs is de perfecte accessoire om je kleintje te beschermen tegen de felle zonnestralen. Met zijn UV-beschermende stof aan de binnenkant, zorgt deze parasol ervoor dat je kindje comfortabel in de schaduw kan zitten. Wat deze parasol echt speciaal maakt, is dat zowel de boven- als onderkant verstelbaar zijn. Hierdoor kun je de parasol gemakkelijk aanpassen aan de stand van de zon, zodat je kindje altijd optimaal beschermd is. Of je nu een buggy, kinderwagen of wandelwagen hebt, deze parasol is geschikt voor bijna elk type. Naast de functionaliteit biedt deze parasol ook een stijlvolle toevoeging aan je kinderwagen. De lichtgrijze kleur is tijdloos en past bij elke stijl. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de parasol lang meegaat, zodat je er seizoen na seizoen van kunt genieten. Bescherm je kleintje tegen de zonnestralen en voeg een vleugje elegantie toe aan je kinderwagen met deze universele parasol van FreeON.

Veelgestelde vragen over FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs is . Daarnaast is FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs heeft .

FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van FreeON universele Parasol voor buggy, kinderwagen of wandelwagen LichtGrijs zijn als volgt:

  • Product hoogte: 80 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.37 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens